9 בינואר 2019

טיפים לטיגון שניצל



 נכון כולם מטגנים שניצלים .
 הדבר הכי בסיסי במטבח. אך לא תמיד כולם יודעים להוציא אותם זהובים ויפים.
עם הזמן והשיטוטים בקבוצות אוכל למדתי טיפ אחד או שניים. כמובן גם הניסיון הרב שצברתי מכל הטיגונים בחיי חחח.

כמה שזה נשמע בנאלי, לא מטגנים שניצלים שהם קפואים.
תדאגו להפשיר את החזה עוף מספיק זמן מראש.
אפשר להפשיר בלילה לפני שהולכת לישון במקרר, ככה יודעת שלא צריכה לחכות בבוקר שיפשירו כדי להכין אותם.

שוטפים את החזה עוף, מנקים ומכינים בערמה יפה.
לוקחים נייר סופג וסופגים את הנוזל של החזה עוף כמו שעושים בחצילים, זה למדתי מחברה באחת הקבוצות, איטל איטלי.
זה גורם לפירורי הלחם והביצה להדבק טוב יותר לחזה עוף.

ההמשך רגיל טובלים בביצה, פירורי לחם .

אני ממליצה לסיים את כל פעולת הציפוי מראש ואז לטגן הכל בלי ללכלך ידיים במהלך הטיגון.
סדר וניקיון עוזר מאוד לטיגון מהיר וקצר.
הנה ככה הם כבר מוכנים לטיגון:

שמים מספיק שמן, לא להתקמצן, בצורה זאת השניצל  סופג פחות שמן והוא נטו מיטגן  .
לשמן אני זורק חתיכת גזר טריה, עם הקליפה.
הגזר עוזר לשמן להשאר נקי במהלך הטיגון.
יש אנשים שמטגנים על נייר אפייה. כך המחבת נשארת נקיה. טרם ניסיתי כדי לדעת אם כדאי :)
חשוב:
אם אתם רואים שהשמן שרוף כבר, תעצרו רגע.
תשפכו בזהירות את השמן החם, נגבו בזהירות את המחבת החמה בנייר סופג.
ותתחילו מההתחלה בהוספת גזר למחבת ושמן נקי.
כך תבטיחו לעצמכם שניצלים יפים וזהובים.
מקוה שלמדתם דבר או שניים
יום מקסים לכולם
ממני אתי 💕

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה