בוקר יצאתי לסיבוב מהיר.
שחזרתי נזכרתי שנשאר לי עוד קצת חזה עוף שלא השתמשתי.
מייד השרתי אותו בפסטו, שהכנתי בבוקר, עם סויה ומעט סילאן.
טיגנתי בצל לשקיפות.
טיגנתי את העוף עד שהפך ללבן ,הוספתי קצת עלי בייבי תרד ואורז (יסמין).
הוספתי מים כמו שמבשלים אורז, ביחס של 1כוס אורז 2 כוסות מים רותחים.
חיזקתי טעמים כמו במרינדה.
בישלתי 18 דקות, כמו שאני מבשלת אורז .
הבית התמלא לו בריח חזק וטעים.
תנסו מבטיחה לכם שזאת מנה שתחזרו להכין שוב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה