מתכון שרץ חזק ברשת נקרא #הכי ככה!
זה מתכון לפסטה ברוטב עגבניות, שחוסך לנו בכלים, מכינים את הרוטב יחד עם הפסטה בסיר אחד בלבד.
בלי הפרדה של הכנת הפסטה בנפרד והרוטב בנפרד.
הייתי חייבת לנסות אותו, אבל בגרסה שלי לעניין.
שנתחיל 😉
החומרים הדרושים
1 חבילת פסטה ספגטי/מקרוני
5-6 עגבניות קלופות חתוכות לריבועים (אפשר גם 400 עגבניות מרוסקות , מקופסת שימורים)
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
4-5 שיני שום פרוסים לפרוסות
2-3 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
כ-1 כף מלח
כ-3 כפות שמן
1 ליטר מים רותחים
חופן עלי בזיליקום
טימין או אורגנו לתיבול
אופן הכנה מצולם:
מטגנים את הבצל לשקיפות.
מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות.
מוסיפים את השום ומטגנים ממש מעט , להזהר שלא יישרף ויהפך למר.
מוסיפים את העגבניות :
מבשלים מעט את העגבניות עם מכסה סגור:
מוסיפים את הרסק הבזיליקום והטימין:
מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה
מתבלים (מלח וסוכר)
מוסיפים את הפסטה לסיר:
מכניסים את כל הפסטה לרוטב ככה שתשחה בתוכה:
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לפסטה להתבשל:
מידי פעם חשוב לערבב , כדי שהרוטב לא ישרף, לבדוק שכל הנוזלים יכסו את הפסטה.
במידה וחסר מים ולהוסיף ממש מעט ולכסות שוב.
מבשלים לפי הוראות היצרן .
בודקים אם הפסטה מוכנה . שהיא רכה , או אל-דנטה . תלוי במידת הפסטה אהובה עליכם. מכבים את האש.
משאירים את הפסטה מכוסה למשך עוד כ-5 דקות.
מערבבים שוב ומגישים חם עם פרזמן מעל 😊
יאמי!
שיהיה בתאבון
ממני אתי 💕
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה