
ה עוגיות שתמיד מחפשים את המתכון המוצלח שלהן.
עוגיות שמתחסלות ממש ממש מהר ותמיד מתחשק עוד מהן, עשירות בשוקולדים ובטעם עדין .
מבטיחה לכם שתרצו להכין מהן כל הזמן. למה אתם מחכים גשו ותתכוננו להנות.
כ- 30 עוגיות
125 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום כהה או דמררה
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 ביצה
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית מלח - לא לוותר!
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
3/4 כוס שוקולד צ'יפ או 150 שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 175 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
בקערת מיקסר מניחים חמאה ושני סוגי הסוכר.
מערבלים במהירות גבוהה מספר דקות על שמתקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים וניל וביצה ומערבבים עד שנבלעים בתערובת.
בקערה נפרדת מנפים יחד קמח עם מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתיה.
מוסיפים בבת אחת את כל הקמח אל תערובת החמאה ומערבבים לאט רק עד שמתקבל בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולדים ומערבבים מעט.
יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג ומניחים על המגש תוך שמירה על רווחים גדולים יחסית כיוון שהעוגיות משתתחות במהלך האפייה.
אופים 12 דקות אפיה רגילה, עד שעוגיות מזהיבות מעט בקצוות.
מצננים לחלוטין לפני שמורידים מהמגש. העוגיות מתקשות אחרי שמתקררות.
כל המרכבים ביחד אחרי הוספת הקמח:
העיסה מוכנה:
מסודרים כמו חיילים עם מרווחים גדולים:
העוגיות מוכנות:
אפשר להכין קפה ולהתענג עליהן:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה