7 בינואר 2019

פסטה ברוטב בשמל עם תרד

תמיד שנשארת לי פסטה, אני אוהבת להכין משהו אחר איתה שעוד לא הכנתי.
ככה יצא שניסיתי את המתכון הבא, שהוא פשוט פשוט , אבל הכי מנחם וטעים בימים שאין חשק או זמן להיות במטבח.
שנתחיל? 

מתחילים ברוטב בשמל קלאסי, קלאסי שלי 😊

בסיר המסתי כ50 גרם חמאה. 

הוספתי אליה כ-4 כפות של קמח לבן וערבבתי עם כף עץ מהר מהר שלא ייווצרו גושים.

מיד מוסיפים לסיר מיכל של שמנת לבישול, אפשר להוסיף גם 1 כוס חלב במקום השמנת .

מערבבים טוב טוב לרוטב סמיך בלי גושים, אפשר להוסיף עוד חלב אם מרגישים שהרוטב סמיך מידי לטעמכם.

מתבלים במלח , אגוז מוסקט ושום , עדיף שום כתוש , כדי שיהיה לנו רוטב חלק ויפה.

אחרי שהרוטב נקי מגושים , הוספתי לתוכו עלי בייבי תרד, תוסיפו לפי כמה שאתה אוהבים, ונותנים  לתרד טיפה להתרכך.

לוקחים את הפסטה שיש לנו, כחבילת פסטה מבושלת מראש.

משמנים מעט את הפסטה .

מניחים בתבנית פיירקס את הפסטה.

מעל יוצקים את הרוטס ומערבבים הכל טוב טוב.

מעל מפזרים גבינת פרמז'ן טובה.

מכניסים לתנור לחום בינוני של 180 מעלות עד שהכל מבעבע ומשחים למעלה בצבע זהבהז יפה וקראנצ'י.
מגישים עם סלט ירוק ליד, לאיזון כל הפחממה שאנחנו עומדים לאכול 
ונהנים ממנה פשוטה ומנחמת.
המשך יום טוב 
שלכם באהבה אתי
















 כמה שהיא יפה וזהובה נכון?!





הצעת הגשה :

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה