עוגה קלה טעימה שחייבים להכין בפסח לפחות פעמיים
היא תגמר לכם כל כך מהר שתהיו חייבים להכין ממנה שוב.
בלי להפריד ביצים בלי ללכלך הרבה כלים
פשוט מערבבים בקערה אחת וזהו לתנור
אז מה צריך?
מצרכים:
5 ביצים
מצרכים:
5 ביצים
1 כוס סוכר (אפשר להפחית קצת אם רוצים ל3/4 כוס)
3/4 כוס שמן
1 כוס שוקולית (לפעמים עושה 3/4 שוקולית ו1/4 קקאו)
1 כוס קמח מצה דק
1 א.אפיה
1/2 מיכל שמנת צמחית
מערבבים היטב לתערובת חלקה.
העוגה מתאימה לתבנית חד פעמית עגולה או 2 אינגליש קייק
העוגה מתאימה לתבנית חד פעמית עגולה או 2 אינגליש קייק
אופים בחום של 160 מעלות כ40-45 דקות
עד שקיסם יוצא יבש במרכז העוגה
שהעוגה מתקררת לוקחים
חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
יחד עם 1/2 מיכל השמנת הצמחית הנותרת
מכניסים למיקרו עד שהשוקולד נמס
בפולסים של 30 שניות
מוזגים מעל העוגה
וטורפים בהנאה רבה
שמרו את המתכון, כי תרצו לחזור ולהכין אותו גם שנה הבאה
בהבטחה שלי.💜
חג פסח שמח,
ממני באהבה אתי 💕
בהבטחה שלי.💜
חג פסח שמח,
ממני באהבה אתי 💕
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה