2 במרץ 2019

בייגלה ירושלמי

יש ערבים, כאלו שלא מתחשק לצאת החוצה,
אבל כן בא להכין משהו טעים לנשנש ליד הסלט
ימי חורף שכאלו שפשוט מתחשק פחממה, תודו אין טוב מזה 😊
בימים כאלו מכינה מאפים קלים ומהירים...
הבייגלה הוא אחד מהם, ממליצה לכם לשמור על המתכון,
תהיה דרישה גם למחרת שתכינו עוד.
אצלי ביקשו שאשמור להם בית הספר 😏

(הכנתי חצי כמות יצאה לי תבנית אחת )

מצרכים:
ק"ג קמח מנופה
1/2 1 כפות שמרים יבשים
 6 כפות סוכר
1
כף שטוחה מלח
1/4 כוס שמן
כוסות מים חמים
ציפוי.
ביצה להברשה.
שומשום לפיזור או זעתר 
אופן הכנה:
ללוש את כל מצרכי הבצק לבצק אחיד ונעים למגע.
להתפיח כחצי שעה להכפלת הנפח.
ליצור 12 כדורים שווים מהבצק.
ליצור חור במרכז כל כדור בעזרת האצבע ולמתוח בעדינות לצורת בייגלה.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
להתפיח כעשרים דקות.
להבריש בביצה ולפזר שומשום.
לאפות בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד להזהבה





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה