מפרום לעצלנים או פאי רועים משודרג
אני מאוד אוהבת לאכול מפרום, פחות אוהבת את כל הסיבוך שכרוך בטיגון תפוחי האדמה והשלבים הארוכים של התהליך להכנתו.
כך נולדה המחשבה להכין משהו שיהיה עם תפוחי אדמה ובשר, אבל לא עם פירה , כי אוהבת להרגיש את התפוחי אדמה ולא מחית.
שנתחיל?
נבשל מראש תפוחי אדמה כ7-8 יחידות רך אבל לא מתפרק.
נטגן בצל אחד
שני גבעולי סלרי
רסק עגבניות
פחית עגבניות מרוסקות
נטגן את הבצל לשקיפות, נוסיף את הסלרי ונטגן קלות
נוסיף את הבשר בקר ונטגן אותו
נוסיף רסק עגבניות לפני הטעם האישי שלכם
נוסיף את העגבניות המרוסקות ונערבב הכל יחד
נטבל בפפריקה מתוקה, מלח ומעט בהרט
נוסיף מעט מים (חצי כוס בערך)
ניתן לבולונז להתבשל ולספוג טעמים
ונניח להתקרר.
נוסיף מעט מים (חצי כוס בערך)
ניתן לבולונז להתבשל ולספוג טעמים
ונניח להתקרר.
שתפוחי האדמה מתקררים
נחתוך אותם לפרוסות עבות בעובי של כ1/2 ס"מ
מעליהם שמים מהבולונז שהתקרר שכבה נדיבה
ואז שוב מעל פרוסות תפוח אדמה
מכניסים לתנור למשך כחצי שעה בערך עד שנהיה צבע יפה

יוצא טעים טעים
אשמח אם תתייגו אותי אם השתמשתם במתכון ונהנתם
באהבה ממני,
אתי 💕
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה